Over “ONTmoeten” - start van het nieuwe cultuurseizoen

15 sep
Zandhoven - Parochiezaal Sint-Stefaan Massenhoven

“ONTmoeten” - start van het nieuwe cultuurseizoen

Voorstelling programma 2024-2025 en dichtbundel “inwendig uitzicht” van Luk Arts.   

zondag 15 september 2024 van 10:00 uur tot 12:30 uur

Een bijzondere “ONTmoeten” want we presenteren vandaag niet alleen de nieuwe cultuurkalender 2024-2025, maar creëren tevens een bijzonder moment waarbij we de kracht van woorden vieren en de schoonheid van poëzie delen met het dichtbundel “inwendig uitzicht, 41 jaar geleefde gedichten” van Luk Arts.

Drie docenten van Kortjakje: Daan De Vos, Wim Meuris en Veerle Van Gorp leveren graag hun bijdrage om deze gelegenheid te markeren met een speciaal eerbetoon aan Mieke, de overleden partner van Luk, wiens toewijding aan Kortjakje hen altijd heeft geïnspireerd.

Kortjakje is een muziekeducatieve organisatie waar kinderen de mogelijkheid krijgen om viool of cello te leren spelen volgens de Japanse Suzuki-Methode.

Het is hier dat vele jaren geleden de kinderen van Luk en Mieke hun eerste muzikale reis begonnen, en waar vriendschappen werden gesmeed die de tand des tijds hebben doorstaan. Hoewel de kinderen van destijds zijn uitgegroeid tot prachtige volwassenen, is er nog steeds een speciale band die overblijft, een band die vandaag opnieuw iets moois creëert.

Wat het muzikale aspect betreft…., laat je verrassen. Wellicht zullen leerlingen van Kortjakje een aantal frisse melodieën ten gehore brengen ter opluistering van de prachtige gedichten. Wat wel zeker is, de drie leraren zorgen zowiezo voor een extra muzikale verfraaiing van dit mooie dichtbundel.

We nemen de cultuurdraad dus weer op, nemen de tijd om in een volledig vernieuwd boekenpakket te bladeren of ons lidmaatschap te vernieuwen en ONTmoeten elkaar om samen te genieten van een moment vol poëzie, muziek en vriendschap.

240915-kortjakje (1bis)

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Tarief Davidsfondsleden € 8,00
Tarief VT-pas Zandhoven € 4,00
Tarief groepen (vanaf 8 personen) € 8,00
Tarief standaard € 11,00

Meer informatie bij Davidsfonds Zandhoven: rogerbruyns@telenet.be