Over “Kunst in KMSKA"

16 mei

De Schoonste Tour

donderdag 16 mei 2024 om 19:15 uur

"De Schoonste Tour" is de mooiste tour van het museum. Je gids neemt je mee op ontdekkingstocht door het vernieuwde gebouw en langs de highlights uit onze kunstcollectie.

Misschien wel Jan Van Eyck, Hans Memling, Jean Fouquet, Brueghel ... in het historische museum. In het nieuwe museum wachten de inspirerende werken van Pierre Alechinsky, Amedeo Modigliani en Jules Schmalzigaug. En ongetwijfeld James Ensor als wegbereider van de moderne kunst.

Tijdens "De Schoonste Tour" zoekt je gids naar een klik tussen de deelnemers en de kunstwerken. Hierdoor is elke "Schoonste Tour" uniek. Bij welk werk je ook stilstaat: de gids verbindt jou enthousiast met de kunstenaar, zijn leefwereld of de personages. En met de technieken en details die deze kunst tot meesterwerken maken …

Kijken én uitdagen

De gids vertelt niet alleen. Hij of zij daagt je ook uit om met een andere blik naar de werken te kijken. En om je impressies en mening te delen. Zo beleef je de werken op een actieve manier. Sta jij open voor verrassende invalshoeken en inspirerende ontmoetingen met de kunstenaars en hun verhaal? Ben jij klaar voor "De Schoonste Tour"?

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 28,00
Standaard € 32,00

Inschrijven vóór 29 april via: annvandriessche58@gmail.com

Korting VrijeTijdspas Zandhoven: 50%

Korting museumpas: € 20,00

Labels: Kunst & CultuurBeeldende kunstActiviteitBezoek met gids